Til toppen

Våre tre viktigste merkevarer er Dermalogica, jane iredale og Bio-Therapeutic, som alle er internasjonale sterke merkevarer på hver sine områder.

Skintific har bygget opp Dermalogica i Norge siden 1997. Hudpleieserien, som produseres i Los Angeles, er blant de fremste i verden på ingrediensteknologi og globale trender.

I 2007 lanserte vi jane iredale – en av USAs mest ettertraktede mineralmakeup-serier med konseptuelle løsninger for makeup til stylister, makeupartister og klinikker.

Bio-Therapeutic er vårt siste tilskudd innen apparater med avansert teknologi for bruk i hudpleien. 

iKOU er vår spa- og kroppsserie som har tatt det økologiske et steg videre og benytter blant annet wild-harvestede ingredienser fra de reneste og mest aktive planter, frukter og blomster, unike og lokale i Australia. De støtter rettferdig handel, og sikrer at alle kilder er økologiske og dyrevennlige. Hvert produkt lages med kjærlighet. Med et genuint og helhetlig tankesett hvor kropp og sinn er i fokus, er hvert enkelt produkt fra iKOU nøye sammensatt av rene essensielle oljer - spesielt utvalgt for å gi en helhetlig og harmonisk effekt på både kropp og sinn.