Til toppen

Våre viktigste merkevarer er Dermalogica, jane iredale, iKOU, Advanced Nutrition Programme og Bio-Therapeutic, som alle er internasjonale sterke merkevarer på hver sine områder.

Skintific har bygget opp Dermalogica i Norge siden 1997. Hudpleieserien, som produseres i Los Angeles, er blant de fremste i verden på ingrediensteknologi og globale trender.

I 2007 lanserte vi jane iredale – en av USAs mest ettertraktede mineralmakeup-serier med konseptuelle løsninger for makeup til stylister, makeupartister og klinikker.

Bio-Therapeutic er vårt siste tilskudd innen apparater med avansert teknologi for bruk i hudpleien. 

iKOU er vår spa- og kroppsserie som har tatt det økologiske et steg videre og benytter blant annet wild-harvestede ingredienser fra de reneste og mest aktive planter, frukter og blomster, unike og lokale i Australia. De støtter rettferdig handel, og sikrer at alle kilder er økologiske og dyrevennlige. Hvert produkt lages med kjærlighet. Med et genuint og helhetlig tankesett hvor kropp og sinn er i fokus, er hvert enkelt produkt fra iKOU nøye sammensatt av rene essensielle oljer - spesielt utvalgt for å gi en helhetlig og harmonisk effekt på både kropp og sinn.

I Skintific har vi en helhetlig tilnærming til hudpleie, og vi vet at god hudhelse starter innenfra. Advanced Nutrition Programme er første steg for å sikre en effektiv hudpleierutine, med vitenskapelig utviklet kosttilskudd som retter seg mot hudproblemer og generell hudhelse. Blant vårt utvalg finner du kosttilskudd spesielt designet for å gi huden det den trenger – enten det er for å styrke fuktbalansen, motvirke aldring eller balansere mikrobiomet.