Til toppen

"Vår visjon er å gjøre kunnskap om til lidenskap"


Velkommen til Skintific Academy. Kunnskap basert på forskning og teknologi er vår sterkeste drivkraft, og vi er lidenskapelig opptatt av å gjøre denne kunnskapen tilgjengelig for våre kunder. For å underbygge denne visjonen tilbyr vi bransjens mest omfattende etterutdanningsprogram for profesjonelle hudterapeuter og makeup-artister. Vi som underviser på Skintific Academy er lidenskapelig engasjerte, og ønsker å gi deg ny og inspirerende kunnskap, samt verktøy som du umiddelbart kan ta i bruk i din bedrift. Ta gjerne en prat med oss hvilke spesifikke behov du og din bedrift har.

Bla deg videre på fanene for å finne kursene for deg!

Praktisk informajon

Kontaktinformasjon - kurs@skintific.no / telefon 22 57 88 00
Adresse - Karenslyst allé 49 på Skøyen i Oslo. Våre flotte lokaler ligger rett ved togstasjonen og kjører du bil finnes det flere parkeringshud i området.
Servering - Vi serverer frukt, kaffe, og te gjennom hele dagen. Til lunch vil du få adgang til vår egen bedriftsrestaurant Treats med sitt supermoderne kjøkken. Her serveres varmmat og salatbar til 85,- og du betaler med kort. Det finnes også mange andre gode lunsjalternativer i nærheten om du ønsker noe annet.

Kursbetingelser

  • Påmelding er bindende
  • Eventuell avmelding må skje til kurs@skintific.no eller på telefon 22 57 88 00
  • Ved avmelding senere enn 5 virkedager før kurs påløper et gebyr på 300,-
  • Dersom du ikke møter på kurs belastes et gebyr på 500,- per kurs
  • Du kan fritt overlate plassen din til en annen kvalifisert deltaker - meld fra til oss i forkant

Vi tar forbehold om endringer i programmet som skyldes forhold utenfor vår kontroll.

Vi ønsker alle velkommen og gleder oss til å se deg på kurs!

Bli med på bransjens mest innovative etterutdanningsprogram for profesjonelle hudterapeuter.


Samarbeidet med Dermalogica gir oss løpende tilgang til et stort og anerkjent forskningsmiljø i USA, kanskje et av verdens fremste. Herfra får vi de siste oppdateringene på innovasjon, teknologi, behandling og produkter. Det sikrer at vi ligger helt i forkant med kunnskap om effektiv, grundig og trygg hudhelse slik at kunden kan oppnå sin sunneste hud noensinne.

Lyst på ekstra informasjon og inspirasjon? Se våre kursvideoer her.

For mer informasjon om Dermalogica og de ulike kursene vi tilbyr, se vår kurskatalog her.

Januar 2023

Kursnavn
Dato Klokkeslett Sted Påmelding
$col.datefromO9s2Y2wT Dermalogica DNA dag 1-Bestselgere   16.01.2023 09:30-16:30 Skøyen Påmelding her.
$col.datefromRK0TJGGP Dermalogica DNA dag 2-Navigere i segmentene   17.01.2023 09:00-16:00 Skøyen Påmelding her.
$col.datefrom4CsLxp6h Dermalogica DNA dag 3-Oppnå profesjonelle resultater   18.01.2023 09:00-16:00 Skøyen Påmelding her.
Faglig på topp - ProSkin.pdf
Last ned
Faglig på topp - onlinekurs fra Dermalogica.pdf
Last ned

Ren hud. Feilfri finish.


Hvert eneste jane iredale-produkt er laget for å fremheve dine beste trekk og er i tillegg en forlengelse av din hudpleie. Denne sesongen har vi fire forskjellige kurs og vi anbefaler at du melder deg på snarest for å sikre din plass. 

Introkurs:
Introkurs 10:00-13:00. Bli kjent med jane iredale! På introkurset får du en innføring i den prisvinnende, hudpleiende mineralmakeupen jane iredale. Vi gjennomgår hele sortimentet og våre siste innovasjoner. Dette kurset passer for deg som trenger en oppfriskning på produktene eller er ny forhandler av jane iredale. Vi anbefaler at du tar dette kurset før Modul 1 og Modul 2 dersom du ikke kjenner produktene fra før og helst en gang i året.

Påmeldingsfrist: 10 dager før kursstart.

Modul 1 & Modul 2:
Gjennom våre to-dagers modul-kurs får du en grundig teknikk-trening gjennom både teori og praksis. Du kan delta på modul-kursene uavhengig av nivå, og vi anbefaler at du tar introkurs først dersom du er ny forhandler av jane iredale. I Modul 1 tar vi for oss alle produkter til huden fra jane iredale - gjennom teori og praksis. Vi gjennomgår primer, concealer, foundation, blush, bronzer, contour og highlight. Dette kurset passer for deg som trenger en oppfriskning eller ikke har jobbet med jane iredale før. Vi anbefaler at du tar dette kurset to ganger i året.

I Modul 2 får du en grundig gjennomgang av alle produkter til øyne, bryn og lepper - gjennom teori og praksis. Vi tar for oss øyenskygge, eyeliner, bryn og lepper. Dette kurset passer for deg som trenger en oppfriskning eller ikke har jobbet med jane iredale før, og vi anbefaler at du tar dette kurset to ganger i året.

Påmeldingsfrist: 10 dager før kursstart

Inspirasjonskurs: Multi-use
I vårt rike sortiment finner du en rekke produkter som kan brukes til mye mer enn du tror! På inspirasjonskurset for høsten setter vi fokus på våre multi-use produkter og du får jobbe kreativt med jane iredale og bli enda bedre kjent med våre hudpleiende mineraler. Dette kurset passer for deg som har tatt Modul 1 og Modul 2, ønsker faglig påfyll og inspirasjon. I tillegg til å få en demo av Tomas Erdis, får du også jobbe kreativt gjennom praksis.

Påmeldingsfrist: 10 dager før kursstart.


Lyst til å få mer informasjon og inspirasjon? Scroll deg nederst i kursvideo-portalen vår for å finne tips, triks og fulle looks med Tomas Erdis!

Sunn og sterk på innsiden og utsiden

I Skintific har vi en helhetlig tilnærming til hudpleie, og vi vet at god hudhelse starter innenfra. Advanced Nutrition Programme er første steg for å sikre en effektiv hudpleierutine, med vitenskapelig utviklet kosttilskudd som retter seg mot hudproblemer og generell hudhelse. Lær mer om disse avanserte produktene, forskningen som ligger bak og resultatene de gir! 

Kjøp gjerne også produktene her.

 

Beveg deg inn i aromaterapiens sanserike verden!
I våre iKOU-kurs blir du introdusert for en økologisk og vegansk velværeserie med herlige dufter, laget i harmoni med naturen. I tillegg til en gjennomgang av alle salgsproduktene, får du også kjenne, føle og lukte på alle produktene slik at du kan føle deg trygg i møte med kunden eller under behandling.

Lyst på ekstra informasjon og inspirasjon? Se vår introduksjonsvideo her eller del 1 om våre kroppsprodukter