Til toppen

 

Sunn og sterk på innsiden og utsiden

I Skintific har vi en helhetlig tilnærming til hudpleie, og vi vet at god hudhelse starter innenfra. Advanced Nutrition Programme er første steg for å sikre en effektiv hudpleierutine, med vitenskapelig utviklet kosttilskudd som retter seg mot hudproblemer og generell hudhelse. Blant vårt utvalg finner du kosttilskudd spesielt designet for å gi huden det den trenger – enten det er for å styrke fuktbalansen, motvirke aldring eller balansere mikrobiomet.

Lyst til å bli forhandler av Advanced Nutrition Programme? Kjøp et eller flere produkter i dag for å oppleve forskjellen, eller kontakt oss på 22 57 88 00 eller shop@skintific.no for å bestille startpakke eller for mer informasjon. Se våre startpakker her: STOR PAKKE | LITEN PAKKE.

Sorter etter: Navn (a > å)

ANP - Skin Antioxidant

Skin Antoxidant inneholder 7 forskjellige plantenæringsstoffer som styrker hudens elastisitet i dybden, beskytter huden fra innsiden, bidrar til en sunn hud og forebygger aldring.
20000246

ANP - Skin Complete

Skin Complete inneholder kosttilskuddene Skin Vit A+ og Skin Antioxidant. En ultimat kombinasjon for å forebygge aldring, motvirke rynker, bedre elastisiteten og øke fuktighetsnivået i huden.
20000247

ANP - Skin Omegas

Skin Omegas+ gir næring til tørr hud og er laget av premium kvalitet, med klinisk testet omega-3 fra EPAX, kjent for sin renhet, kvalitet og nytenkning
20000245
Nyhet

Skin Moisture Lock

Skin Moisture Lock bidrar til å øke hudens fuktighetsnivå og redusere synligheten av fine linjer og rynker.
900015

Skin Plus

Skincare Plus inneholder fire utvalgte kosttilskudd for en sunn, glødende hud, sunt hår og sterke negler i en pakke med 28 dagsdoser.
900004

Skin Youth Biome

Skin Youth Biome er et melkesyre- og vitamin C preparat med 5 milliarder bakteriekulturer som bidrar til en sunn, glødende hud.
900013

Skincare Ultimate (5x28 stk)

Skin Ultimate inneholder fem høykvalitets kosttilskudd som forebygger tidlig hudaldring og pigmentering samt bidrar til glansfullt hår. Pakke med 28 dagsdoser.
900005