Til toppen

 

Sunn og sterk på innsiden og utsiden

I Skintific har vi en helhetlig tilnærming til hudpleie, og vi vet at god hudhelse starter innenfra. Advanced Nutrition Programme er første steg for å sikre en effektiv hudpleierutine, med vitenskapelig utviklet kosttilskudd som retter seg mot hudproblemer og generell hudhelse. Blant vårt utvalg finner du kosttilskudd spesielt designet for å gi huden det den trenger – enten det er for å styrke fuktbalansen, motvirke aldring eller balansere mikrobiomet.

Lyst til å bli forhandler av Advanced Nutrition Programme? Kjøp et eller flere produkter i dag for å oppleve forskjellen, eller kontakt oss på 22 57 88 00 eller shop@skintific.no for å bestille startpakke eller for mer informasjon. Se våre startpakker her: STOR PAKKE | LITEN PAKKE.

Nyhet

Skin Collagen Support

Aktiverer og støtter hudens egen kollagenproduksjon og bidrar til kollagendannelse i huden for en fast, ungdommelig hud
900018

Skin Youth Biome

Skin Youth Biome er et melkesyre- og vitamin C preparat med 5 milliarder bakteriekulturer som bidrar til en sunn, glødende hud.
900013

ANP - Skin Omegas

Skin Omegas+ gir næring til tørr hud og er laget av premium kvalitet, med klinisk testet omega-3 fra EPAX, kjent for sin renhet, kvalitet og nytenkning
20000245

ANP - Skin Antioxidant

Skin Antoxidant inneholder 7 forskjellige plantenæringsstoffer som styrker hudens elastisitet i dybden, beskytter huden fra innsiden, bidrar til en sunn hud og forebygger aldring.
20000246

ANP - Skin Complete

Skin Complete inneholder kosttilskuddene Skin Vit A+ og Skin Antioxidant. En ultimat kombinasjon for å forebygge aldring, motvirke rynker, bedre elastisiteten og øke fuktighetsnivået i huden.
20000247